Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2007 11:03 - Островът на изкушението- секс,секс,секс и пак излагация
Автор: weasell Категория: Забавление   
Прочетен: 9062 Коментари: 25 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вчера гледах това така лудо рекламирано шоу.Ама нещо не му схванах идеята.Та нали тези хора искат да изпробват любовта си-ама те всички отиват с ясната мисъл да изневеряват.Това си е и туй то.Направо се отчаяхме със naina. Всички мъже богаташи и един модел,а жените-танцьорка в нощен клуб,жена,работеща само върху себе си и живееща с фиксидея да е перфектна,успяла бизнесссссдама и студентка,хванала се с мъж,който още малко и може да й е баща.(Не ме разбирайте погрешно-не съм против голямата разлика във възрастта,ама ако е между жена и мъж,а тук се отнася за момиченце и мъж-това не го разбирам вече).

После решиха набързо да покажат и изкусителите.И какво дадоха-"супа от цици"(както казва Миранда от "Сексът и градът").Това беше единствената част,която дадоха от момичетата-дори едно лице не видяхме.Е,ако трябва да сме честни видяхме няколко руси гриви,ама нищо повече.Все едно тия момичета нямат никаква индивидуалност. А какво,за Бога,правят те там-ей това е големия световен въпрос.Не мога и не мога да разбера.Толкова ли не могат да си се свалят и натискат тука с някой по тълните улички,в някоя Лада или в кинефа на някоя дискотека.Щото те мисля че това им е професията.То че в България се наблюдава дефицит на морал-така е,ама сега и да го дават по телевизията-че за всички да стане достояния какво представлява болшинството от българските моми.Браво момичета.Вие сте нашата гордост.Бляяяяяк!!!!!!!!Младежите ги дадоха цялостно,ама голям праз:)Просто знаем кой ще наблюдаваме повече-изкусителките-все пак операторите и монтажистите са мъже:)))))))Както и да е-довечера ще видим по-подробно искусителите.

Не знам какво ми стана и защо го загледах снощи това чудо на чудесата-не гледам такива неща.Не обичам глупави риалита,ама аз и телевизия по принцип не гледам де.Както и да е.Снощи попаднах на тази простотия и мисля и довечера да погледам малко и след това да се самоубия:)))))))))))))Искам до го видя-да видя как тези хора нямат сила да кажат на половинката си,че не искат да са с нея ,а искат по най-тъпия начин(като й изневерят пред цяла България) да й кажат:"Бай-бай,Тинки-Уинки".
Аз ли не разбирам тоя свят или и той вече сам не се разбира?



Тагове:   Островът,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. melsun - Честно да ти кажа...
02.11.2007 12:05
изобщо няма и да го поглеждам това,така наречено шоу!Както и всички останали,които дават по тв-то!
цитирай
2. naina - :)
02.11.2007 12:37
Янино, пак ме развесели - "тия момичета нямат никава индивидуалност" - ти какво очакваше, мозъчна хирургия ли!
Аз пък ще ги гледам, ей така, за да си мисля после колко съм заспала и неориентирана:) пък дори и само, за да си цъкам с език и да си казвам - "Ей, тоя Вито много го е закъсал!"
цитирай
3. weasell - melsun ,
02.11.2007 13:12
евала ти правя за това твое решение.И аз не бих гледала ТВ,ако не ми го изискваше специалността.Относно шоуто-както ти казах-гледам го довечера и после си тегля куршума и всичко е наред:))))))
цитирай
4. weasell - naina ,
02.11.2007 13:13
Нино,не ми викай "Янино"!!!!!!!!!!!!!:))))))))ама тоя как си беше закопчал ризата до ушите,а:)))))))))))
цитирай
5. mom4eto2 - Аз още лятото бях писал, че светът не ...
02.11.2007 13:45
Аз още лятото бях писал, че светът не отива на добре с морала, че и с всичкото, а то не е от лятото, а от много вече години... Но начетените либерали ли си, технократи ли са, гейове ли са, ме направиха на нищо тук в блога - нищо не съм разбирал от живота... Ами да - и аз не разбирам какво по дяволите става!

Тогава беше в проект да се излъчи риалити, в което зрителите гласуват на кой от участниците да се присади орган от смъртноболен донор... Един донор - няколко нуждаещи се, които се борят за вниманието ли, съжалението ли или и аз не знам какво на зрителя. Сега пък ни втълпяват, че изневярата е най-нормалното нещо на света. В България е първи сезон, но в САЩ сигурно са минали поне три! Но това е, в нашият уж цивилизован свят вече по-ценно от парите няма... Вижте нашето общество в какво състояние е! Смея да твърдя, че хората в световен мащаб са тотално изперкали, просто на нас ни личи повече, щото ни липсва и елемнтарното възпитание и не можем дори да се прикрием колко първични сме.
цитирай
6. injnina - Аз пък съм го пропуснала
02.11.2007 18:26
и сега като прочетох се чуда дали да си губя времето изобщо.
Споделям написаното!
Почнаха да се "оливат" май?
Поздрави!
цитирай
7. doctorhouse - :)))
02.11.2007 20:14
е недей така и без това сме малко :)))) не се самоубивай .............няма спасение от идиокрацията кьм която крачи Бьлгарина и не само той явно е глобално явление :(((( Жалко но факт поне ми олекна че сьм на една вьлна и с други като мен ...........така да се каже :)))
цитирай
8. weasell - mom4eto2 ,doctorhouse ,
02.11.2007 21:05
радвам се,че има все още момчета като вас,които не се радват само на пошлото,голото,тъпото,русото(не искам да убидя някои блондинки-аз същои не отдавна бях такава,а са мо тези жалки създания,участващи в това шоу за разврата),а ми напротив-бяхате от това,не го приемате и роптаете срещу него.Много ви се радвам.Не проумявак с какъв акъл или по-точно с какава липса на акъл тия хора отиват там.Днес като ги слушах тия девойки-изкусителките у превод,ами те бяха ужасът на 7-те морета.За младежите нищо не говоря,щото те бяха под всякак критика.
Отиваме на зле,наистина отиваме на зле и то с невероятна скорост.Оправия няма и скоро няма и въобще надежда да има...Дано има повече хора като нас,които мислят,че моралът,мозакът,верността и гордостта са най-важните неща и че любовта не се проверява по този начин.
цитирай
9. weasell - gabi ,
02.11.2007 21:11
че е кофти порно-кофти порно е,ама и че има публика-не може да му се отрече.За пореден път българските телевизии,а и телевизиите като цяло ме карат да се отвратя,повръща ми се.И това нещо го дават тогава,когато обикновено семейството е на масата или тогава,когато дечицата се приготват за лягане.възпитава тая телевизия,така е-не може да й се отрече.Възпитава как се става к*р*а,*ачавра.Как може момчето да каже пред цяла България:"Дошъл съм тука да изчукам колкото се може повече момичета!".......................ебати възпитанието
цитирай
10. weasell - injnina ,
02.11.2007 21:13
не го гледай!!!!!!!Аз ще те държа в течение на случващото се,щото naina иска да гои гледаме-и ако не съм си теглила куршума скоро-ще ти казвам,ако нещо си заслужава.Ама така като гледам-няма да има нещо,което да си заслужава.Поздравявам те за избора ти!Желая ти хубава вечер:)))))))))))))
цитирай
11. moony - :)
03.11.2007 17:27
много точно си го описала...
имам чувството, че българският ефир краде най-смотаните продукции, които съществуват по света...
по-тъпо нещо от съсипани връзки, разделени двойки не можаха ли да измислят не знам...
аз го гледам поради липсата на друго сносно в ефира по това време(бедна студентка, няма кабелна...), а и нали от любопитство леко го пуснах.. но за вбъдеще тези три месеца едва ли ще го следя...
поздрави
цитирай
12. weasell - ааааааааааааааааааааааааа
03.11.2007 23:07
ама то 3 месеца ли е?аз разбрах,че е 15 дни,следователно 17 епизода.Че те нали двойките ще са разделени за 15 дни.Иза тези 15 дни ако ме могат да остискат-НЕ ЗНАМ!!!!!!!!!!
та бедните студентски без кабелна станахме 3:)))))))))))айде-поздрави и всико хубаво:)
цитирай
13. luffchy - ;)
04.11.2007 00:54
Ей сладур :) Ако ще се стига до самоубийство, по-добре не гледай повече. Не можем да си позволим да те загубим заради някакво си порно-реалити шоу ;) Така де... =)
цитирай
14. weasell - еееееееееее,
04.11.2007 02:04
благодаря ти,мила:)щом не ми даваш-няма:))))))))))))))
цитирай
15. анонимен - mara
03.12.2007 16:59
не съм писала до сега тук , моето мнение е,че се опитват да ни превърнат в средностатистическите западноевропейски и особено американски идиоти, които да нямат собствен живот,да имат нездрави желания, елементарни цели, клюкарски манталитет и тъпота, задълбочаваща се и удобна, за бабите сапунките, за по- младите пионки - риалити шоута докато се заличи всякаква индивидуалност.Нормално, световна тенденция, така по- лесно е за контрол. А ние все още мойем да се опазим и да не се ужлечем прекалено...
цитирай
16. weasell - :)
03.12.2007 21:49
просто телевизиите вече прекрачват границите в името на рейтинга и рекламодателите. Нова телевизия за пари вече направо е откачила. То не бяха смотани филми, то не бяха глупави риалита, а сега и порно-идиоти и това е.няма ли да има една свястна медия,която да предлага на зрителя нещо качествено, стойностно, образователно и възпитателно....
цитирай
17. mismatched - това е защото няма достатъчно зр...
11.12.2007 00:18
това е защото няма достатъчно зрители, който да търсят нещо качествено, стойностно, образователно и възпитателно.. търсенето определя предлагането (уж). консуматорското общество иска своята лепта. хляб и зрелища, зрелища и хляб. поради подчертана липса на лъвове (както и на достатъчно християни), на съвременната арена хора се хвърлят на медиите. и биват разкъсани (метафорично) и лишени от всякаква индивидуалност. историята се повтаря. и понеже ние не сме я научили, сме осъдени да повтаряме заедно с нея..
цитирай
18. weasell - ...........
11.12.2007 17:26
вярно,много вярно...
цитирай
19. depressed - ..
25.03.2008 17:38
Ако се самоубиеш заради тези, ще ти се разсърдя и вече няма да коментирам в блога ти :-))))))))
цитирай
20. weasell - хахахаха
26.03.2008 01:03
добре, айде - няма да се самоубивам, заради теб го правя, ама да ти е за предподледен път :))))))))
цитирай
21. анонимен - PGREPGxlTkR
29.05.2011 14:12
ThereВ’s a sceret about your post. ICTYBTIHTKY
цитирай
22. анонимен - jbLoouIw
30.05.2011 16:36
MnclFr <a href="http://gcloafnfetcy.com/">gcloafnfetcy</a>
цитирай
23. анонимен - PqDHLXXPYTycctSvw
30.05.2011 21:22
qVboGn , [url=http://kyyoqboykqxw.com/]kyyoqboykqxw[/url], [link=http://vghvosqmnzux.com/]vghvosqmnzux[/link], http://jhsevaufecnh.com/
цитирай
24. анонимен - PfmZoYwDbN
02.06.2011 15:04
dUlj6I <a href="http://uxlovifqdiqg.com/">uxlovifqdiqg</a>
цитирай
25. анонимен - aCgNvIfXjiWHT
04.06.2011 14:40
pJqeRw , [url=http://xtnsfvgmlvfp.com/]xtnsfvgmlvfp[/url], [link=http://xsnzotvosbwc.com/]xsnzotvosbwc[/link], http://pmcpwaldafys.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: weasell
Категория: Забавление
Прочетен: 1622847
Постинги: 116
Коментари: 2547
Гласове: 8914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930